::: OFERTA DE MENIU :::

::: MIC DEJUN :::

 

1. Mic dejun

Meniu tradițional: Platou țărănesc (slănină, cârnați, roșii, brânză, ceapă roșie, ou fiert) + unt, dulceață și miere, cafea și ceai, pâine (prăjită la cerere).

 

Meniu vegetarian: Platou țărănesc (porție dublă de brânză și ou fiert, roșii, ceapă roșie) + unt, dulceață și miere, cafea și ceai, pâine (prăjită la cerere).

 

2. Mic dejun

Meniu tradițional: Omletă cu slănină și cârnați, salată / murături + unt, dulceață și miere, cafea și ceai, pâine (prăjită la cerere).

Meniu vegetarian: Ochiuri sau omletă simplă, salată / murături + unt, dulceață și miere, cafea și ceai, pâine (prăjită la cerere).

 

3. Mic dejun

Bufet suedez pentru toate gusturile și preferințele, ce conține o ofertă largă de mâncăruri predominant tradiționale (cârnați, slănină, ouă, brânzeturi, dulcețuri, legume, fructe, pâine de casă); cafea și ceai.

 

4. Mic dejun

Platoul casei pentru toate gusturile și preferințele, ce conține o ofertă largă de mâncăruri predominant tradiționale (cârnați de casă, slănină, ouă, brânzeturi, mezeluri tradiționale, dulcețuri, legume, fructe, pânie de casă); cafea și ceai.

 

::: MASA DE PRÂNZ :::

 

1. Masa de prânz

Meniu tradițional: Ciorbă țărănească. Papricaș „Diavolo” cu găluște; pâine de casă; salată / murături; apă minerală / plată; cafea / ceai; o palincă și o bere „Tiltott Csíki Sör” sau răcoritoare; clătite.

Meniu vegetarian: Ciorbă de legume. Păstrăv cu orez; pâine de casă; salată / murături; apă minerală / plată; cafea sau ceai; o palincă și o bere „Tiltott Csiki Sor” sau răcoritoare; clătite.

 

2. Masa de prânz

Meniu tradițional: Ciorbă de cartofi cu afumătură și tarhon. Specialitatea hanului (cotlet la grătar, șuncă, smântână, ciuperci, slănină, brânză); pâine de casă; salată / murături; apă minerală / plată; cafea / ceai; o palincă și o bere „Tiltott Csíki Sör” sau răcoritoare; găluște cu prune.

Meniu vegetarian: Ciorbă de cartofi cu tarhon. Cașcaval pane; cartofi natur condimentați;  pâine de casă; salată / murături; apă minerală / plată; cafea / ceai; o palincă și o bere „Tiltott Csíki Sör” sau răcoritoare; găluște cu prune.

 

3. Masa de prânz

Meniu tradițional: Supă de gulaş cu carne de vită la ceaun. Pulpă de pui gratinat cu caşcaval; cartofi copți în coajă și condimentaţi; pâine de casă; salată / murături; apă minerală / plată; cafea / ceai; o pălincă sau o afinată sau răcoritoare; plăcintă de casă.

Meniu vegetarian: Ciorbă de legume. Tocăniţă de ciuperci cu smântână și mămăligă; pâine de casă; salată / murături; apă minerală / plată; cafea / ceai; o pălincă sau o afinată sau răcoritoare; plăcintă de casă.

 

4. Masa de prânz

Meniu tradițional: Ciorbă „Lucskos” de varză sau supă de găină cu găluște. Ciolan afumat cu fasole sau cârnați de casă, cartofi copți în coajă și condimentaţi; pâine de casă; salată / murături; apă minerală / plată; cafea / ceai; o palincă și o bere „Tiltott Csíki Sör”, sau răcoritoare; kürtőskalács (cozonac secuiesc).

Meniu vegetarian: Ciorbă de cartofi cu tarhon. Tocăniţă de ciuperci cu smântână și mămăligă; pâine de casă; salată / murături; apă minerală / plată; cafea / ceai; o palincă și o bere „Tiltott Csíki Sör” sau răcoritoare; kürtőskalács (cozonac secuiesc).

 

::: CINĂ :::

 

1. Cină

Meniu tradițional: Platou Han (cotlet de porc la grătar, cartofi țărănești și sarmale cu smântână); pâine de casă; salată / murături; apă minerală / plată; cafea / ceai; o palincă și o bere „Tiltott Csíki Sör” sau răcoritoare.

Meniu vegetarian: Ciuperci umplute cu brânză, cartofi țărănești și conopidă; pâine de casă; salată / murături; apă minerală / plată; cafea ori ceai; o palincă și o bere „Tiltott Csíki Sör” sau răcoritoare.

 

2. Cină

Meniu tradițional: Ciolan afumat cu fasole sau ceafă de porc la grătar cu cartofi țărănești; pâine de casă; salată sau murături; apă minerală / plată; cafea / ceai; o palincă și o bere „Tiltott Csíki Sör” sau răcoritoare; găluște cu prune.

Meniu vegetarian: File crap cu usturoi și mămăligă; pâine de casă; salată / murături; apă minerală / plată; cafea / ceai; o palincă și o bere „Tiltott Csíki Sör” s-au răcoritoare; găluște cu prune.

 

3. Cină

Meniu tradițional: Cotlet de porc „Borzoska” în smântână și cașcaval cu cartofi rași și sos de usturoi; pâine de casă; salată / murături; apă minerală / plată; cafea / ceai; o pălincă / o afinată / răcoritoare.

Meniu vegetarian: Ciuperci la grătar cu brânză burduf cu cartofi copți în coajă și condimentaţi; pâine de casă; salată / murături; apă minerală / plată; cafea / ceai; o pălincă / o afinată / răcoritoare.

 

4. Cină

Meniu tradițional: Păstrăv la grătar cu cartofi țărănești sau mămăligă; pâine de casă; salată / murături; apă minerală / plată; cafea / ceai; o palincă și o bere „Tiltott Csíki Sör” sau răcoritoare; plăcintă de casă.

Meniu vegetarian: Ciuperci la grătar cu brânză burduf cu cartofi copți în coajă și condimentaţi sau tocăniţă de ciuperci cu smântână și mămăligă; pâine de casă; salată / murături; apă minerală / plată; cafea / ceai; o pălincă / o afinată / răcoritoare.Testimoniale